Thursday, April 5, 2012

APRIL yang teruja

assalamualaikum. hai kaum adam kaum hawa sekalian. pagi pagi makan nasi, sori blog lama tak terisi. hamboi keluar pantung dua kerat pulak eh aku aku. sekarang cuti sem UiTM. DUA bulan. huh lama kan. and sekarang memang ramai lah online facebook la twitter la bagai sebab cuti. alah ape kesah, sekarang masing masing ade belakberi. boleh online dalam tandas pon.

oh nak cerita pasal bulan kesayangan aku. ye APRIL. bulan keterujaan aku. whewwh. nak tahu sebab ape? sebab bulan ni lah birthday aku. so? macam orang lain takde birthday je. haha ape aku kesah. blog aku besday aku. bukan kau *muke belagak sokmo* 

KETERUJAAN BERLAKU...


abah belikan. eheem tak sangka. merangkap hadiah hari jadi kot. eh?  ingat nak beli sony. tapi dah abah yang pilih ni. terima je. terima kasih abah. love abah sangat ! abang aku sumpah jeles tapi.. tapi.. dia baru dapat galaxy note dari bos dia  +.+

credit to ikhwan. ni lah pasangan keychain dekat phone awak tu ^^

......................................................................

aku baru je pi daftar lesen awal minggu ritu. bayaran boleh tahan murah lah. tapi kan. aku tak suke lah bile aku duduk antara cina cina kat situ.tak paham ape yang diorang cakap. sampai pening kepala otak aku. serius ! cubelah cakap english ke. haish. *mejoriti tempat tu cina* 
selasa aku pergi dengar ceramah. bla bla bla haha takde bosan pon. naseb dapat penceramah kuat gelak. 



and alhamdulillah after test komputer tadi aku LULUS. alhamdulillah. even dapat 45/50 
*tak dapat kalahkan ikhwan +_+ * 

and sabtu nanti pegi dengar ceramah teori pulak. hehe.

sampai sini saja. buah kedondong teselit celah gigi, nanti update lagi :)

3 comments:

Mademoiselle Nuinyeen said...

wah , markah kita serupa laa akak :)

Mademoiselle Nuinyeen said...

wah , markah kita serupa laa akak :)

ezzah hamizah said...

hehee. ehh lawa beloggg